Zoran nije dao Jeleninoj majci da vidi ćerkin leš: Evo ko ju je identifikovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran nije dao Jeleninoj majci da vidi ćerkin leš: Evo ko ju je identifikovao

Jezivi detalj isplivao na videlo

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra pod optužbom da je ubio svoju suprugu, pevačicu jelenu Marjanović, a novi detalji istrage razjašnjavaju i neke događaje koji su se odigrali neposredno posle brutalnog ubistva.

Naime, optuženi Zoran Marjanović tada nije dozvolio Jeleninoj majci Zorici da vidi telo svoje mrtve ćerke!

Zapravo, 3. aprila 2016, kad je pronađen Jelenin unakaženi leš, telo je identifikovala devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zoranovog brata Miloša.

To je Informeru potvrdio i sam Zoran, neposredno pre nego što je početkom septembra ušao u rijaliti Zadruga!

- Niko iz porodice nije imao snage da je identifikuje, već je to uradila devojka mog brata... Jelenina pokojna majka Zorica mi je zamerala što to ona nije uradila. Bio sam protiv toga, rekao sam joj: Bolesna si, sve je ovo jeziv stres, zašto bi to sebi radila? Ne možeš da je oživiš - rekao je tada Zoran našim novinarima.

U krivičnoj prijavi koja je podignuta protiv Zorana Marjanovća za teško ubistvo, kao i u naredbi za sprovođenje istrage stoji da je Jelena Marjanović ubijena u kanalu kod nasipa, kao i da se ubistvo dogodilo 2. aprila 2016. godine između 16.47 i 17.10 sati. Međutim, još se čeka nalaz veštaka patologa o tačnom vremenu ubistva, o načinu na koji je žrtva ubijena, ali i o predmetu kojim je pevačica ubijena.

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine, kada je krenula sa mužem Zoranom i ćerkom Janom da prošeta. Ona se u jednom trenutku odvojila od njih kako bi otišla na trčanje i od tada joj se gubi svaki trag. Zoran je ubrzo prijavio njen nestanak, a nakon intenzivne potrage koja je ubrzo organizovana, Jelenino telo je pronađeno sutradan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.