Branimir Brkljač gost Novog dana

Izvor: N1 televizija, 02.Okt.2018, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branimir Brkljač gost Novog dana

Kako su internet i digitalno doba promenili marketing i advertajzing? Kako će izgledati mediji u budućnosti? Kako se danas dolazi do potrošača? O tome u Temi jutra govoriće Branimir Brkljač, marketinški stručnjak. Novinar NIN-a Zoran Preradović listaće štampu i komentarisati aktuelne teme.

Uživo smo u hotelu Bristol iz koga 50 pojedinaca i porodica mora da se iseli najkasnije 3. oktobra. Da li su svi stanari dobili zamenski smeštaj?

U Novom danu najavićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i humanitarnu akciju namenjenu napuštenim životinjama. Saznajte kako možete da učestvujete u donaciji 20.000 obroka životinjama koje borave u gradskim azilima. O toj humanitarnoj akciji govoriće Ivana Labović, izvršni urednik magazina Pas i Mačka.

O turističkim potencijalima Vojvodine, novim projektima, virtuelnom i kulturnom turizmu, povezivanju sa regionom i digitalnom vodiču kroz turizam AP Vojvodine govoriće direktorka Turističke organizacije Vojvodine Nataša Pavlović.

SBB Fondacija, u okviru višegodišnje kampanje “Ne prljaj. Nemaš izgovor!” pokrenula je akciju IZAZOV, sa ciljem ekološkog obrazovanja učenika osnovnih škola i podizanjem ekološke svesti. Kakvi IZAZOVI očekuju osnovce saznaćete od direktorke SBB Fondacije Jovane Lukić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kako su internet i digitalno doba promenili marketing?

Izvor: N1 televizija, 03.Okt.2018, 11:26

Marketinški ekspert Branimir Brkljač bio je gost Novog dana. Govorio je kako su internet i digitalno doba promenili marketing. Pogledajte snimak:..Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.