Zoran Marjanović se OGLASIO pred suđenje veka: Spreman sam! Ne nosim nikakvu amajliju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Marjanović se OGLASIO pred suđenje veka: Spreman sam! Ne nosim nikakvu amajliju!

S druge strane spremno je i tužilaštvo, odnosno svedoci koje su predložili u postupku.

U Palati pravde danas bi trebalo da počen suđenje Zoranu Marjanoviću optuženm za svirepo ubistvo supruge Jelene Marjanović.

Zoran kaže da je spreman za suđenje  i da „veruje u pravičnost suda i snagu istine“. Isto tvrde i svedoci.

- Ne nosim nikakvu amajliju, ja sam ortodoksni Srbin, pravoslavac, imam veru, hrabrost i čast. Pravednik nepravedno okrivljen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iščekuje istinu i razrešenje, a nepravednici nečiste savesti kaznu i ispaštanje – rekao je pred suđenje Marjanović.

- Kada je razgovarano sa svedocima koji su saslušani u istrazi, svi su izjavili da su spremni da izađu pred sud  i ponove svoje iskaze. Nekima nije svejedno. Uplašeni su, pa je jedan svedok svojevremeno dobio i policijsku zaštitu. Ipak, zbog istine i pravde, pogledaće Zorana u oči i reći sve što znaju – kaže izvor.

Svedočenje frizerke Zorice Gemović je ključno jer jasno ukazuje na motiv i sumnju da iza ubistva stoji suprug Zoran. Biciklista Milan Radić obara tvrdnje Marjanovića da nije silazio s nasipa – objašnjava sagovornik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.