Zoran Ajković Ajkula uhapšen u Crnoj Gori

Izvor: Blic, 13.Jun.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Ajković Ajkula uhapšen u Crnoj Gori

Saobraćajna patrola uhapsila je sinoć prilikom kontrole vozila Zorana Ajkovića Ajkulu iz Niša.

Ajković je uhapšen jer je za njim bila raspisana međunarodna poternica i navodno je pokušao da podmiti policajca da ga pusti.

Protiv Ajkovića se vode pretkrivični postupci u Srbiji, ali ga i policije čak sedam evropskih zemalja već 12 godina ispituju. Sumnja se da je prodaju narkotika organizovao u Srbiji, Švajcarskoj, Austriji i Njemačkoj.

Novac stečen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od droge ulagao je u kupovinu nekretnina u Srbiji, ali i u Švajcarskoj.

Pročitajte još Ajkulu ispituju o ubistvu novinara Pantića Ajkovići pobegli pre "Groma": Vođe najjačeg klana sa juga Srbije utekli policiji Ajkula sprema bekstvo i iz Crne Gore Policija udarila na nišku mafiju: Ajkula na poternici, njegov brat u zatvoru Uhapšen brat Zorana Ajkovića Ajkule: Primorali oštećenog da im nekretninu od 11 miliona proda za 100.000 dinara Ajkula širi posao: Niški bos narko-klana kupio pola Bazela

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Zoran Ajković "Ajkula"

Izvor: B92, 13.Jun.2014

Podgorica -- Crnogorska policija uhapsila je srpskog državljanina Zorana Ajkovića koga Srbija potražuje zbog krivičnog postupka koji se protiv njega vodi pred sudom u Nišu...Ajković, zvani Ajkula, uhapšen je sinoć na putu Podgorica-Bar tokom redovne saobraćajne kontrole i u pokušaju da podmiti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.