Značajno manji broj pregleda u Požegi: Oglasili se čelnici i otkrili kada će biti ukinuta vanredna situacija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 11:54

Značajno manji broj pregleda u Požegi: Oglasili se čelnici i otkrili kada će biti ukinuta vanredna situacija!

Opština Požega je druga na "crnoj listi" po broju zaraženih u Zlatiborskom okrugu

U kovid ambulanti u Domu zdravlja Požega značajno je manji broj prvih pregleda nego što je to bilo pre 20 dana i epidemiološka situacija je sada povoljnija, izjavio je danas zamenik predsednika opštine Ivan Novaković.

Novaković je rekao da se još uvek neće ukidati vanredna situacija u Požegi, koja je zbog širenja kovida-19 na snazi od 6. jula, jer, kako kaže, takva mera može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dovesti do potpunog relaksiranja građana.

-Prati se situacija, brinemo se da će ukidanje vanredne situacije dovesti do potpunog relaksiranja stanovništa koje je sada poprilično disciplinovano i nosi maske i održava distancu, naveo je Novaković.

i od početka epidemije ima 285 obolelih od korone, od kojih je sedmoro pacijenata preminulo usled posledice infekcije virusom, podaci su užičkog Zavoda za javno zdravlje.

Juče je u toj opštini zabeleženo dvoje novoobolelih od kovida-19.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.