Zlostavljani pas pobegao od porodice da bi se vratio spasiocu

Izvor: Kurir, 31.Jul.2013, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlostavljani pas pobegao od porodice da bi se vratio spasiocu

Keruša, mešanka labradora, pointera i džek rasel terijera, imala je sreće da preživi stravične uslove i da se vrati svom spasitelju

Peper, mešanka labradora, pointera i džek rasel terijera, imala je veoma težak život sve dok je Džoš Vudjard iz Hjustona u Teksasu nije pronašao i spasao. Pas je bio u užasnom stanju, uzeo ga je, negovao i platio rehabilitaciju.

Ali njena priča imala je nekoliko preokreta pre nego što je postala član Džošove porodice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Peper je dovedena u SPCA, gde je bila zlostavljana, nisu joj davali da pije vode, tukli su je, a čak je morala i da nauči da spava stojeći. Džoš ju je pronašao vezanu u hangaru na velikim vrućinama, a pored nje su ležale uginule životinje koje su umrle zbog gladi i zlostavljanja.

Džoš ju je uzeo kod sebe i platio lečenje, a kada se Piper oporavila dao ju je na usvajanje. Međutim, mešanac, iako se nova porodica s ljubavlju ophodila prema njemu, nije mogao da zaboravi svog spasioca.

Mesec dana po usvajanju Peper je pobegla i kilometrima trčala da bi došla do dvorišta škole gde Džošua radi. Potom je pobegla u kliniku gde ga je njen spasilac vodio kada ju je lečio. Pošto je imala čip, veterinari su znali ko je i pozvali Džoša.

Posle toliko puta bežanja bilo je jasno da Peper želi da ostane sa Džošuo, a i Džosua je odlučio da je napokon usvoji

"Ona ni u koga nije imala poverenja kao u mene. Shvatio sam da treba da je zadržim i da joj pružim dom kakav zaslužuje", rekao je novi vlasnik hrabre Peper.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zlostavljani pas pobegao od porodice da bi se vratio spasiocu

Izvor: Dzungla.org, 31.Jul.2013

Keruša, mešanka labradora, pointera i džek rasel terijera, imala je sreće da preživi stravične uslove i da se vrati svom spasitelju OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.