Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato Gajićevoj u Splitu

Jelena Gajić, atletičarka Prnjavora odbranila je prvo mjesto u trci na 800 metara na međunarodnom mitingu u Splitu.

Ona je proteki vikend slavila s rezultatom 2:14,70 ispred Petre Cokarić (2:15,27) i Klare Andrijašević (2:16,60) i tako uspješmno počela sezonu. Gajićeva će naredni test imati u Zagrebu 5. maja, kada će biti održan, takođe, međunarodni miting.

Mlađi atletičari Prnjavora za vikend su nastupili na međunarodnoj "Vivicitta" trci u Tuzli gdje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su napravili su iznenađenje u trkama na 2000 metara. Jovana Radulović je bila prva u trci šetih i sedmih razreda iako je ona drugi razred, au istoj kategoriji učenik četvrtog razreda Andrej Vasić  je bio prvi, saopšteno je iz AK Prnjavor. Zlato je osvojila i Gabrijela  Šestić u kategoriji osmih i devetih razreda dok su Damjan Grumić i Luka Volaš bili drugi u kategorijana osmih i devetih razreda i srednjih škola, takođe, u trkama na 2000 m.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.