Zlatiborci očekuju da turistička sezona letos bude rekordna (FOTO/VIDEO)

Izvor: Beta, 22.Jul.2021, 16:15

Zlatiborci očekuju da turistička sezona letos bude rekordna (FOTO/VIDEO)

U toku letnje sezone na Zlatiboru pripremljen je kulturni program na tri lokacije u centru Čajetine, a ponudu Zlatibora predstaviće i serija video spotova o turističkim atrakcijama, medju kojima je i panoramska žičara "Gold gondola".Spotove je pripremila Turistička organizacija Zlatibora koja očekuje rekordnu turističku sezonu na toj najposećenijoj planini u Srbiji.Kulturni program će biti organizovan na Kraljevom trgu, u porti hrama Preobraženja Gospodnjeg i u Kulturnom centru Zlatibor.Direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović rekao je da je "Gold gondola" ponos Opštine Čajetina i kapitalna investicija u koju je uložila "velika sredstva i nesebičan trud"."Gondola je postavila temelje razvoja novog Zlatibora. Za svega šest meseci rada prevezla je 110.000 putnika, što najbolje govori o interesovanju i želji posetilaca da probaju nešto novo," rekao je Živanović.On je ocenio i da postoji veliko interesovanje za program "Zlatiborskog kulturnog leta" i najavio koncerte nekoliko poznatih muzičara.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"Gold Gondola" na Zlatiboru za prvih šest meseci prevezla preko 100.000 putnika

Izvor: B92, 22.Jul.2021

Čajetina - Letnja sezona na Zlatiboru uveliko traje, a Turistička organizacija Zlatibor spremno dočekuje mnogobrojne posetioce iz Srbije i regiona.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.