Život je veoma krhak, u trenu čovek može da izgubi sve! Potresna poruka supruge poginulog pecaroša kod Sente

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 21:34

"Život je veoma krhak, u trenu čovek može da izgubi sve!" Potresna poruka supruge poginulog pecaroša kod Sente

Njen muž Čaba Sokola izgubio je život u nedelju oko 19 časova

Klarisa Sokola (30), supruga poginulog pecaroša Čabe Sokole (31) iz Gornjeg Brega kod Sente, je u žalosti.

Bolnim rečima ona se obratila prijateljima na Fejsbuku potresnom porukom, uz zahvalnost na njihovoj pažnji i podršci u teškom periodu za porodicu.

- Dragi svi, koji ste saučešćem pokušali da ublažite našu bol, značilo nam je, jer smo videli ljudsku dobrotu. Hvala svima od srca. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nažalost, život je veoma krhak. Neka Čaba bude primer svima nama, koliko brzo možemo da izgubimo bližnje. Zato treba svakog dana da im pokažemo koliko ih volimo. Ožalošćena porodica - napisala je Klarisa.

kada je u trenutku nepažnje zamahnuo pecaroškim štapom i tom prilikom zakačio električne kablove kod crpne stanice. Nesreća se desila na kanalu u Gornjem Bregu gde je porodica rado odlazila.

- Kretali smo kući i tada je Čaba izvadio pecaljku, a kada je zamahnuo, dodirnuo je električne kablove - kaže Klarisa.

- Odjednom je samo puklo i on se srušio na zemlju. Pozvala sam hitnu pomoć, koja ga je dva puta uspešno vraćala u život, ali je treći put bio bezuspešan i nije mu bilo pomoći. Napon je bio mnogo visok - izjavila je plačnim glasom Klarisa posle nesreće.

Čaba je trebalo sa suprugom da proslavi sedam godina srećnog braka, a stradao je dve nedelje pre 24. Maja, kada su zajedno planrali da obeleže godišnjicu. Radio je ugradnju PVC stolarije, a pored pecanja, strast su mu bili i papagaji.

Često je organizovao humatnitarne akcije u kojima je prikupljao novac za lečenje bolesne dece. Sahranjen je u 11. maja na groblju u Gornjem Bregu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.