Žitelji Starog grada mogu da koriste i ljubičastu zonu

Izvor: Mondo, 19.Feb.2019, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žitelji Starog grada mogu da koriste i ljubičastu zonu

Javno preduzeće "Parking servis" ipak promenilo prvobitnu odluku o novoj parking zoni koja se odnosila i na stanovnike centralne beogradske opštine Stari grad.

Nakon što je uvedena nova zopna parkiranja u Beogradu - ljubičasta zona - žitelji centralne beogradske opštine Stari grad bili su zabrinuti i ljuti.

U petak je građanima iz Javno-komunalnog preduzeća "Parking servis" stigla poruka u kojoj piše da ne mogu da koriste novu zonu, koja je zvanično otvorena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << juče (ponedeljak), ali je ta odluka danas ipak promenjena.

Nakon što je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać izjavio da novim zoniranjem parking mesta u centru grada gradska vlast maltretira Starograđane, direktor "Parking servisa" optužio je Bastaća da "laže kao pas".

Ipak, prvobitna odluka o parkiranju u ljubičastoj zoni je danas promenjena.

Građani koji žive u ulicama opštine Stari grad koje su obuhvaćene i koje se graniče sa novom parking zonom primili su danas u 16.32h SMS poruku u kojoj prvi put dobijaju informaciju da ipak mogu da koriste novu zonu za parkiranje svojih vozila.

Foto: SO Stari grad

"Drago mi je da su gradske službe reagovale na naš apel da se stanarima starog gradskog jezgra omogući da svoja vozila parkiraju u blizini zgrada u kojima žive", izjavio je Marko Bastać.

Parkiranje u Beogradu: Tri sata u centru - 276 dinara

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.