Žiru: Nisam srećan, imam ponude drugih klubova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiru: Nisam srećan, imam ponude drugih klubova

Napadač Čelsija Olivije Žiru rekao je da nije srećan što je dolaskom Gonsala Iguaina postao drugi napadač u timu i da ima ponude drugih klubova.

"Frustriran sam kada nisam na terenu, ali to ne želim da pokazujem. Nisam srećan što sam drugi napadač u timu, želim da uživam u svom fudbalu. To mora da se reši do kraja sezone", rekao je Žiru, a prenosi "Skaj sport".

Francuski reprezentativac rekao je i da ima ponude iz drugih klubova.

"Da, dobio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nekoliko ponuda iz drugih klubova, ali još ništa ne mogu da pričam. Fokusiran sam na Čelsi", rekao je on.

Ugovor 32-godišnjeg fudbalera sa londonskim timom ističe ovog leta, a Čelsi ima mogućnost da aktivira produženje od još godinu dana.

Žiru je u London stigao 2017. godine iz Arsenala.

Sari: Žiru ostaje i sledeće sezone u Čelsiju

Olivije Žiru ostaće u Čelsiju i sledeće sezone, uprkos tome što ima druge ponude i što nije zadovoljan statusom rezerve, izjavio je menadžer tog tima Mauricio Sari.

"Žiruova budućnost je sigurna, jer klub ima opciju produženja ugovora na još godinu dana. Razgovarao sa sa čelnicima kluba pre dva dana i odlučili smo da iskoristimo tu mogućnost. On će ostati", rekao je Sari za Skaj sport.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) kaznila je londonski klub zabranom transfera u naredna dva prelazna roka zbog kršenja pravila o transferima maloletnih fudbalera, što je verovatno bio razlog da Žirua zadrže u klubu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.