Žene u svetu kriminala (6): Surove uterivačice dugova

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2017, 04:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene u svetu kriminala (6): Surove uterivačice dugova

Beograđanka Snežana Nikolić (47), vlasnica auto-perionice na Tošinom bunaru u Beogradu, dugove sa bivšim radnikom Ratkom Radovićem (32) namirila je tako što ga je sa ćerkom Anjom Nikolić (21) i trojicom drugova otela i maltretirala u kanalu radionice, izveštavali su beogradski mediji krajem novembra prošle godine.

Otmicu su počinile majka, ćerka i tri muškarca. Upali su u auto-perionicu i napali Radovića, da bi ga potom odvukli u automobil marke BMW i odvezli. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Nikolićeve su inače vlasnice druge auto-perionice na Tošinom bunaru, a u društvu ćerkinih drugova u dva automobila došle su do Kumodraške ulice i počele da ga maltretiraju.

Radović je inače dao otkaz nekoliko dana ranije. Policija je brzo reagovala, dala se u poteru za automobilima i Radovića pronašla na svom starom radnom mestu, u perionici na Tošinom bunaru. Majka, ćerka i ćerkini drugovi su uhapšeni.

Jedan od radnika obližnje auto-perionice kaže da je ovo samo jedan od brojnih ispada bahatih vlasnica perionice, koje su umislile da im niko ništa ne može. Jedan mladić kaže da je Snežana počela da živi mladalačkim životom i da nije ni trepnula kad su njeni pomagači maltretirali Ratka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.