Žena povređena u sudaru sa vozilom iz pratnje Vilijama i Kejt

Izvor: B92, 19.Jun.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena povređena u sudaru sa vozilom iz pratnje Vilijama i Kejt

Kraljevski par poželeo je brz oporavak starijoj ženi koja je ozbiljno povređena.

Starija žena dovežena je u teškom stanju u bolnicu nakon saobraćajne nesreće sa policijskom pratnjom, koja je pratila vojvodu i vojvotkinju.

Princ Vilijam i Kejt su putovali iz Londona u Vindzor, kada je 83-godišnju ženu udario policijski motocikl.

Žena po imenu Ajrin je odmah nakon sudara prebačena u bolnicu u kritičnom stanju.

Nezavisna kancelarija koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prati rad policije Vočdog, saopštila je da je policajac koji je učestvovao u nesreći pod istragom i da je ceo proces u skladu s procedurom.

"Naši ljudi su bili na mestu nesreće i istraga je pokrenuta. Istraga je još u ranoj fazi i pokušavamo da nađemo što više svedoka", kaže portparol Vočdoga.

Početkom godine, 98-godišnji vojvoda od Edinburga učestvovao je u nesreći u blizini kraljičinog imanja Sandrnigam.

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žena povređena u sudaru sa vozilom iz pratnje Vilijama i Kejt

Izvor: Radio 021, 19.Jun.2019

Kraljevski par poželeo je brz oporavak starijoj ženi koja je ozbiljno povređena...Getty ImagesKraljevski par poželeo brz oporavak povređenoj ženi koja se zove Ajrin..Starija žena dovežena je u teškom stanju u bolnicu nakon saobraćajne nesreće sa policijskom pratnjom, koja je pratila vojvodu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.