Izvor: Nezavisne Novine, 20.Okt.2017, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena nastradala u požaru u porodičnoj kući

BIJELJINA - Pedesetčetvorogodišnja žena čiji su inicijali M.V. smrtno je stradala u požaru u Ugljeviku koji je u toku noći izbio u porodičnoj kući u naselju Ugljevička Obrijež, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Policijskim uviđajem je utvrđeno da je požar, najvjerovatnije, izbio usljed nepažnje nastradale u rukovanju sa otvorenim plamenom upaljača.

Suprug nastradale čiji su inicijali B.V. prijavio je Policijskoj stanici Ugljevik noćas u 1.25 >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << časova da je u Ugljevičkoj Obriježi, u njihovoj porodičnoj kući, izbio požar u kojem je smrtno stradala njegova supruga.

Požar su lokalizovali pripadnici Vatrogasne jedinice.

O svemu je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se preduzmu mjere radi utvrđivanja svih okolnosti događaja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.