Žena koju su pronašli kako ŽIVA PLUTA U MORU dve godine nakon što je nestala otkrila lekarima POTRESNU PRIČU O SVOM ŽIVOTU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 19:24

Žena koju su pronašli kako ŽIVA PLUTA U MORU dve godine nakon što je nestala otkrila lekarima POTRESNU PRIČU O SVOM ŽIVOTU (FOTO)

Kolumbijka, čiju su majku ribari našli kako pluta po moru skoro dve godine nakon što je nestala, objasnila je kako je do toga došlo

.

Porodica nije znala gde je Anhelika Gajtan nakon što su pre dve godine izgubili kontakt s njom - sve do subote, kada su je dvojica ribara ugledala oko dva kilometra od obale Puerto Kolumbije.

Nakon što je spasena, Anhelika je rekla lekarima da je pobegla od nasilja u porodici i da od tada nije u kontaktu s njima. Na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se bacila u more jer "nije želela da nastavi" sa takvim životom.

-  Mislimo da joj se možda nešto dogodilo nakon što je nestala i da je to izazvalo psihičku traumu. Svaki put kad bi videla luksuzni automobil, počela bi da vrišti i govorila da su došli po nju i da ne dozvolimo da sedne u ta kola. Prekrila bi glavu i govorila da je muž došao po nju - rekla je Paula, opisujući majčino stanje pre nego što je nestala.

Na video-snimku spasavanja vidi se kako ribar Rolando i njegov prijatelj Gustavo čamcem prilaze ženi koja pluta po vodi. Zatim je užetom privezanim za pojas za spasavanje koji su joj prethodno bacili vuku prema brodu i teškom mukom izvlače iz vode. Kako izveštala lokalni televizija "Libertad", ribari su u prvi mah pomislili da deblo pluta po vodi, tek kada je podigla ruke shvatili su da je u pitanju žena. Prvo što je uspela da izusti nakon što su je izvukli na brod, bilo je: "Ponovo sam rođena, Bog nije želeo da umrem."

Kada su je izneli na obalu, lokalno stanovništvo je pazilo na nju sve dok nije došla hitna pomoć i odvezla je u bolnicu. Kastiblanko i njena sestra prikupljaju novac za prevoz majke u Bogotu, gde žive, i nadaju se da će se "porodica pobrinuti za nju".

Angelica Gaitán, de 46 anos, estava com hipotermia e bastante debilitada https://t.co/m7LZoC4V3o

— BNews (@bocaonews) September 29, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.