Izvor: Danas, 09.Okt.2019, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena koja se usudila da vodi feminističku radio stanicu u Avganistanu

BBC Grad na severu Avganistana Kunduz nije ona vrsta mesta u kom očekujete da ćete pronaći radio stanicu koju vode žene i zagovaraju ženska prava. Ali Radio Rošani upravo je to i on danas emituje program uprkos pokušajima Talibana da ubiju njegovu osnivačicu i urednicu Sediku Šerzai. Radio Rošani emituje program u svetu muškaraca. U […] Članak Žena koja se usudila da vodi feminističku radio stanicu u Avganistanu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Srbija pala za sedam mesta u izveštaju o globalnoj konkurentnosti

Izvor: Danas, 09.Okt.2019

Prema najnovijem izveštaju o globalnoj konkurentnosti Svetskog ekonomskog foruma Srbija se našla na 72. mestu, što je pad od sedam mesta u odnosu na prošli izveštaj. Članak Srbija pala za sedam mesta u izveštaju o globalnoj konkurentnosti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.