Žena koja je digla Australiju na noge: Oslobađanja krijumčarke iz zatvora na Baliju prenosile sve televizije

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena koja je digla Australiju na noge: Oslobađanja krijumčarke iz zatvora na Baliju prenosile sve televizije

Državljnka Australije Šapel Korbi (Schapelle Corby) puštena je danas uslovno na slobodu pošto je zbog krijimčarenja marihuane 2005. godine na indonežanskom ostrvu Bali bila osuđena na 20 godina zatvora. Puštanje Šapel Korbi iz pritvora

Hapšnje 35-godišnje Šapel Korbi izazvalo je ogromno interesovanje u Australiji odakle joj je pružana berezervna podrška, a njen izlazak iz zatvora danas je emitovan direktno na australijskim televizijama.

"Divno je videti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je moja Šapel izašla", rekla je majka Šapel Korbi televiziji Kanal 7.

Korbijeva tokom sudskog procesa

Šapel Korbi proglašena je krivom za krijumčarenje 4,2 kilograma marihuane sa Balija, gde je potom osudjena na 20 godina zatvora.

Ona je 2010. godine tražila pomilovanje pozivajući se na svoje loše psihičko stanje. Dve godine kasnije kazna joj naredbom indonežanskog predsednika smanjena za pet godina.

Ostaje na Baliju do 2017. godine

Danas je puštena na uslovnu slobodu, a Bali nema pravo da napusti do 2017. godine.

Dva australijska državljana su zbog krijumčarenja droge osuđena na smrt, a nekoliko njih služe dugogodišnje kazne zatvora.

VIDEO > Oslobođena žena koja je Australiju digla na noge:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Žena koja je digla Australiju na noge: Oslobađanje krijumčarke iz zatvora na Baliju prenosile sve televizije

Izvor: Blic, 10.Feb.2014

Državljnka Australije Šapel Korbi (Schapelle Corby) puštena je danas uslovno na slobodu pošto je zbog krijimčarenja marihuane 2005. godine na indonežanskom ostrvu Bali bila osuđena na 20 godina zatvora. ..Hapšnje 35-godišnje Šapel Korbi izazvalo je ogromno interesovanje u Australiji odakle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.