Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jun.2019, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelenović: Napad na Đilasa i njegove saradnike delo aktivista SNS-a

Predsednik Zajedno za Srbiju i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović izjavio je danas da je verbalni napad na predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i njegove saradnike u Šapcu, "delo aktivista Srpske napredne stranke, poznatih kao 'Šabačka grupa'".

"To su lokalni kriminalci koji svakodnevno zastrašuju građane i opozicione aktiviste, po istom receptu kao što to rade po celoj Srbiji", rekao je Zelenović, navodi se u saopštenju ZZS-a.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je poručio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je Šabac "miran i demokratski grad i da više ne može da zastraši bilo koga".

"Vučić u svojoj nervozi, i strahu od gubitka vlasti, svakodnevno pokušava da izazove sukobe među građanima i govorom mržnje da stvori atmosferu opšteg straha i pravne nesigurnosti. To mu neće proći", rekao je Zelenović.

Predsednik SSP Dragan Đilas i nekoliko članova te partije u ponedeljak su verbalno napadnuti u Šapcu, objavio je Đilas na Tviteru.

Đilas je postavio snimak kako ih nekoliko osoba vređa, psuje i dovikuje im "Šiptari!".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Zelenović: Napad na Đilasa i njegove saradnike delo aktivista SNS-a

Izvor: Danas, 25.Jun.2019

Predsednik Zajedno za Srbiju (ZZS) i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović izjavio je danas da je verbalni napad na predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa i njegove saradnike u Šapcu, "delo aktivista Srpske napredne stranke (SNS), poznatih kao 'Šabačka grupa'". Članak Zelenović:...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.