Zelenović: Napad na Đilasa i njegove saradnike delo aktivista SNS-a

Izvor: Danas, 25.Jun.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelenović: Napad na Đilasa i njegove saradnike delo aktivista SNS-a

Predsednik Zajedno za Srbiju (ZZS) i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović izjavio je danas da je verbalni napad na predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa i njegove saradnike u Šapcu, "delo aktivista Srpske napredne stranke (SNS), poznatih kao 'Šabačka grupa'". Članak Zelenović: Napad na Đilasa i njegove saradnike delo aktivista SNS-a se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bastać: Blokadama smo spasili Trg republike, Topličin venac i zaustavili žičaru

Izvor: Danas, 25.Jun.2019

Predsednik opštine Stari grad i Beogradskog odbora Stranke slobode i pravde, Marko Bastać, izjavio je za N1 da su blokade radova u centru grada dale rezultate, jer je skraćen rok za izvođenje radova na Trgu republike, osiguran je povratak saobraćaja na Topličin venac, spasen je Park vojvode Vuka...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.