Izvor: RTS, 26.Jan.2021, 07:33

Zbog snega na nekim putevima zabrana za šlepere i kamione

Zbog snežnih padavina na teritoriji Užica na snazi je zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom na svim putnim pravcima prvog B i drugog reda.
Usled snežnih padavina na snazi je obustava saobraćaja za teretna motorna vozila i na deonici državne granice sa Crnom Gorom, na graničnom prelazu Gostun-Borova Glava.
Na auto-putu E-763, u zoni tunela Šarani, Savinac i Brđani, zbog moguće poledice ograničena je brzina kretanja vozila na 60 kilometara >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na čas, saopštavaju "Putevi Srbije".
Savetuje se vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu. 
Na auto-putu E-763, na deonici Ljig-Takovo, zbog pojave magle smanjena je vidljivost na 50 metara.
Sneg pada na jugiostoku zemlje.  
Trenutno je minus 7 na Kopaoniku, minus 4 na Crnom Vrhu, Zlatiboru i u Sjenici. Najviša izmerena temperatura je u Beogradu i Banatskom Karlovcu, 2 stepena u plusu. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zbog snega na nekim putevima zabrana za šlepere i kamione - usporen saobraćaj na jugu Srbije

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Jan.2021

Zbog snežnih padavina na jugoistoku zemlje na snazi je ograničenje brzine i zabrana za šlepere i kamione na pojedinim deonicama...Svođe-Crna Trava,obustavljen saobraćaj saobraćaj zbog oborenog drveća. Ekipe su na terenu..Auto-put E-75, u zoni tunela Predejane, zbog snežnih padavina, ograničena...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.