Zbog radova do Bara malo vozom, malo autobusom

Izvor: B92, 29.Avg.2017, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog radova do Bara malo vozom, malo autobusom

Beograd -- Međunarodni saobraćaj na pruzi Beograd-Bar biće izmenjen od 9. septembra do 14. novembra zbog radova na pruzi Beograd-Vrbnica.

Putnike će na jednom delu puta ponovo prevoziti autobusi, saopštio je danas "Srbija voz".

Puntici će autobusom putovati između stanica Vreoci i Valjevo. Noćni vozovi saobraćaće pomoćnim prevoznim putem preko Kraljeva i Lapova.

"Voz koji iz Bara polazi u 7.10, saobraćaće do Valjeva i od Vreoca do Beograda, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i voz koji iz Beograda polazi u 9.10, saobraćaće do Vreoca i od Valjeva do Bara. Za putnike će biti organizovan autobuski prevoz između stanica Vreoci i Valjevo", navodi "Srbija voz".

U saopštenju se navodi da će noćnim vozovima za Bar biti promenjeno vreme polaska i prevozni put.

"Voz koji iz Bara polazi u 19.00 časova, polaziće u 16.50 časova i voz koji iz Beograda polazi u 21.10 časova, polaziće u 20.17", navedeno je u saopštenju.

Poslednji polazak međunarodnog sezonskog voza "Panonija" iz Subotice za Bar je 6. septembra a iz Bara za Suboticu je dan ranije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija voz: Autobusi ponovo umesto voza na delu barske pruge od 9. septembra

Izvor: Blic, 29.Avg.2017

Međunarodni saobraćaj na pruzi Beograd-Bar biće izmenjen od 9. septembra do 14. novembra zbog radova na pruzi Beograd - Vrbnica, pa će putnike na jednom delu puta ponovo prevoziti autobusi, saopštio je danas "Srbija voz"...Puntici će autobusom putovati između stanica Vreoci i Valjevo. Noćni vozovi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.