Zbog pribrane reakcije MUP-a izbegnuti veći sukobi

Izvor: Vesti-online.com, 17.Mar.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zbog pribrane reakcije MUP-a izbegnuti veći sukobi"

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić najoštrije je osudila upad dela demonstranata i lidera SzS u zgradu RTS i poručila da država neće tolerisati nasilje.

- Najoštrije osuđujem nasilje Saveza za Srbiju i jednog dela učesnika protesta '1od 5 miliona' koji su upali u zgradu Radio-televizije Srbije preteći novinarima i urednicima javnog servisa - rekla je ona.

- Ovaj vandalski čin Đilasa, Obradovića, Jeremića jasno pokazuje da od prvog dana planiraju da izazovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nerede i da na nasilan način smene legitimno izabranu vlast - rekla je Brnabić za Tanjug.

Srbija je, kako je istakla, demokratska zemlja u kojoj građani imaju pravo da mirno protestuju, ali niko nema pravo da demolira javni servis i ugrožava živote novinara.

Ona je poručila da država neće tolerisati naslije.

Premijerka se zahvalila pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na profesionalnoj i pribranoj reakciji zbog čega su izbegnuti sukobi širih razmera.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.