Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog nje je mladi fudbaler ostavio ženu, a sada su svi Englezi poludjeli za njom

Hese Rodrigez (24) opet je na novom početku.

Stouk mu je već četvrti klub u godinu dana. Nakon Reala, PSŽ-a i Las Palmasa, Španjolac je nastavio u gustom ritmu mijenjati klubove.

Iako je imao premijeru iz snova i već nakon 47. minuta u novom dresu zabio gol kojim je srušen Arsenal, engleski tabloidi koncentrirali su se na njegovu pratilju.

Nakon što je lani osvojila Ligu 1, Aura Ruiz veoma brzo je postala nova zvijezda Premijeršipa, a mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kao da se takmiče u sipanju komplimenata o njezinom izgledu.

S Heseom, koji je zbog nje ostavio majku svoje dvoje djece, u vezi je od prošlog ljeta, a "proslavila" se priznanjem kako joj fudbaler nedjeljno daje 6.000 evra džeparca.

Aura je veoma aktivna na Instagramu, a često pratioce obraduje izazovnim fotkama, te zbog toga i ne čude reakcije medija.

(Vecernji.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.