Zašto je Romima zabranjeno da vam ponesu prtljag na autobuskoj stanici

Izvor: Danas, 25.Jul.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je Romima zabranjeno da vam ponesu prtljag na autobuskoj stanici

Inicijativa A11Nosači prtljaga sada mogu da priđu samo do rampe dolaznog perona Boža Konstandin već 30 godina nosi prtljag putnicima koji pristignu na Beogradsku autobusku stanicu. Za posao koji obavlja, Konstandin ima propusnicu sa fotografijom i pečatom BAS-a. Ali poslednjih mesec dana, Konstandin, kao i ostali nosači prtljaga, ne može da uđe na dolazni peron […] Članak Zašto je Romima zabranjeno da vam ponesu prtljag na autobuskoj stanici se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zašto je Romima zabranjeno da vam ponesu prtljag na autobuskoj stanici u Beogradu

Izvor: JUGpress.com, 25.Jul.2019

(BBC)..Romi nosači prtljaga više ne smeju da uđu na peron Beogradske autobuske stanice...Nosači prtljaga sada mogu da priđu samo do rampe dolaznog perona..Boža Konstandin već 30 godina nosi prtljag putnicima koji pristignu na Beogradsku autobusku stanicu...Za posao koji obavlja, Konstandin ima...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.