Zašto je Putin jedini imao kišobran, a Makron i Kolinda pokisli? Ruska služba bezbednosti OTKRIVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je Putin jedini imao kišobran, a Makron i Kolinda pokisli? Ruska služba bezbednosti OTKRIVA

Logičan odgovor

Kišobran za ruskog predsednika Vladimira Putina brzo se stvorio čim je krenuo pljusak u Moskvi, na ceremoniji dodele medalja posle finala Svetskog prvenstva, ali drugi političari nisu bili te sreće.

Pročitajte i:

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović, obučena u hrvatski dres, i francuski predsednik Emanuel Makron, stajali su uz Putina kisnući sve dok nije i za njih stigao spas u obliku kišobrana.

Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se odmah zapitali zašto je samo Vladimir Putin imao kišobran, dok su svi drugi bili mokri do kože.

Ruske službe su objavile saopštenje u kom su pokušale da daju odgovor na to pitanje.

- Briga o kišobranu je briga osobe koja čuva predsednika. U izveštaju ruske službe bezbednosti  jasno stoji da se kišobran mora otvoriti preko glave Putina čim padne prva kap kiše. S tim u vezi, pitanja o kišobranu bi trebalo uputiti Makronovim i Kolindinim telohraniteljima - piše u saopštenju ruske službe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.