Zašto je Dejmon ostao bez svojih scena u novom filmu?

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jun.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je Dejmon ostao bez svojih scena u novom filmu?

Za potrebe snimanja filma "Ocean's 8" (nastavak trilogije "Igraj svoju igru" Stivena Sodeberga) epizodne uloge dobili su i mnogobrojni glumci iz nastavaka "Igraj svoju igru" i "Igraj svoju igru 2". Međutim, nisu sve njihove snimljene scene dobile priliku da se na kraju nađu i u filmu.

Tako je, uz Breda Pita i Džordža Klunija, jedan od najpoznatijih likova prethodnih nastavaka, Met Dejmon ostao bez "svojih" filmskih scena.

Reditelj filma Geri Ros je objasnio zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se to dogodilo:

- Odabir epizodnih uloga je eklektičan proces, ali je važno tačno videti koja se najbolje uklapa u priču. Ovaj film, za razliku od mnogih koje sam snimio, podrazumevao je obiman proces. Igrali smo se, istraživali, a sve u korist najboljeg mogućeg finalnog scenarija - rekao je Ros.

Inače, obožavaoci filma su potpisali peticiju kojom zahtevaju da se Dejmon izbaci iz filma, nakon što je izneo kontroverzne komentare u vezi sa holivudskim skandalom o seksualnom zlostavljanju prošle godine.

U trenutku kada je 8. juna počelo prikazivanje filma, peticija je imala više od 28.000 potpisa.

"Ostanak Dejmona u filmu trivijalizovao bi ozbiljnost optužbi protiv seksualnih zlostavljača kakav je i Harvi Vajnstin. To pokazuje veliko nepoštovanje prema svim hrabrim ženama koje su istupile i javno progovorile o svemu", navodi se u peticiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.