Izvor: N1 televizija, 20.Maj.2021, 14:34

Zaštitnik građana kontroliše ministarstva zbog ubistva žene u Valjevu

Zaštitnik građana saopštio je danas da je na osnovu informacija iz medija da je žena koja je ubijena u Valjevu više puta prijavljivala nasilje bivšeg partnera i proganjanje, pokrenuo postupak kontrole pravilnosti i zakonitosti rada Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva za brigu o porodici i demografiju.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pašalić: Kontrola ministarstava nakon ubistva žene u Valjevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2021

Zaštitnik građana Zoran Pašalić pokrenuo je postupak kontrole rada Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva za brigu o porodici i demografiju povodom navoda iz medija da je ubijena žena iz Valjevu više puta prijavljivala nasilje i proganjanje od bivšeg partnera...U saopštenju Zaštitnika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.