Zarif osudio američku prodaju oružja zemljama Zaliva

Izvor: Danas, 12.Avg.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zarif osudio američku prodaju oružja zemljama Zaliva

Iranski ministar spoljnih poslova Mohamed Džavad Zarif optužio je danas SAD da su region Persijskog zaliva pretvorile u "bure baruta spremno da eksplodira" prodajući oružje svojim saveznicima u regionu. Članak Zarif osudio američku prodaju oružja zemljama Zaliva se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Iran upire prst u SAD: Persijski zaliv pretvorili u "bure baruta", samo što nije eksplodiralo

Izvor: B92, 12.Avg.2019

Iranski ministar spoljnih poslova Mohamed Džavad Zarif optužio je SAD da su region Persijskog zaliva pretvorile u "bure baruta spremno da eksplodira"...SAD su to učinile prodajući oružje svojim saveznicima u regionu..."SAD su prošle godine u regionu prodale oružje u vrednosti 50 milijardi dolara....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.