Zaplenjeni ženski kaputi i jakne, vrednost robe 650.000 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2019, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeni ženski kaputi i jakne, vrednost robe 650.000 dinara

Carinici su na Gradini zaplenili gotovo 250 različitih delova ženske zimske garderobe, čija je vrednost procenjena na oko 650.000 dinara.

Prekršaj je otkriven kada je na ulaznu kontrolu stigao bugarski državljanin, koji je automobilom "tojota korola verso", bugarskih registarskih oznaka putovao iz Bugarske ka Španiji.

Iako je rekao da nema ništa da prijavi u prtljažniku automobila pronađeni su ogromni paketi u kojima su bile nove ženske zimske jakne, kaputi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mantili, kompleti i haljine. Kako vrednost krijumčarene robe prelazi trećinu vrednosti vozila, privremeno je zadržan i automobil, tako da ukupna vrednost otkrivenog prekršaja premašuje milion dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Carinici na Gradini zaplenili žensku garderobu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Nov.2019

Zimske jakne, kapute, mantile, komplete i haljine, čija se vrednost procenjuje na oko 650.000 dinara, carinici su pronašli u automobilu bugarskih tablica na prelazu Gradina. Bugarski državljanin pokušao je garderobu da prošvercuje za Španiju...Neprijavljena garderoba pronađena je u gepeku "tojote...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.