Zaplenjene 23 tone pokvarenog mesa: Krijumčarili ga iz Brazila za prodaju u Srbiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2018, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjene 23 tone pokvarenog mesa: Krijumčarili ga iz Brazila za prodaju u Srbiji!

Osumnjičeni za ovo delo je u pritvoru

Policija u Jagodini, u saradnji sa Upravom carine pronašla je i zaplenila 23 tone mesa, koje je iz Brazila, preko Kosova i Metohije i Raške, daljom prodajom trebalo da bude dostavljeno jednom preduzeću u Ćupriji.

Pročitaj i:

Meso je uništeno, a uhapšen je Ð. L. (21), odgovorno lice koje se bavilo nabavkom mesa i daljom prodajom, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

Ð. L. je uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem tužilaštvu za borbu protiv Korupocije u Kraljevu, navedeno je u saopštenju.

Veterinarska inspekcija je utvrdila da meso, zbog isteka roka trajanja, nije za upotrebu i ono je uništeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.