Zapaljen automobil u centru grada

Izvor: SandzakPress.net, 17.Avg.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljen automobil u centru grada

Pripadnici vatrogasne jedinice u Novom Pazaru ugasili su vatru na zapaljenom automobilu u strogom centru grada. Požar je izbio u ranim jutarnjim časovima u Ulici Stefana Nemanje, a prema nezvaničnim informacijama, zapalila su se dva automobila. Pojedini portali prenose da je požar buknuo i zahvatio je jedan, a zatim se proširio i na drugi automobil. Okolnosti pod kojima je došlo do požara nisu još uvijek poznate. Nije uvrđeno ni da li se radi o podmetnutom požaru ili nesrećnom slučaju. rtvnp.rs

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Goreo automobil u centru Novog Pazara

Izvor: Blic, 17.Avg.2019

Pripadnici vatrogasne jedinice u Novom Pazaru ugasili su vatru na zapaljenom automobilu u strogom centru grada. Požar je izbio u ranim jutarnjim časovima u Ulici Stefana Nemanje, a prema nezvaničnim informacijama, gorela su dva automobila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.