Zapalio se auto u pokretu u centru Nove Varoši: Svi pritekli u pomoć, iako su se plašili eksplozije FOTO

Izvor: B92, 09.Apr.2021, 19:17

Zapalio se auto u pokretu u centru Nove Varoši: Svi pritekli u pomoć, iako su se plašili eksplozije FOTO

Nova Varoš -- U centru opštine Nova Varoš na kružnom toku, zapalio se auto u pokretu u kom se nalazio vozač.

Brzom intervencijom radnika firme koja se nalazi u blizini izbegnut je crni scenario.

"Sedeli smo u kancelariji i samo je kolega Bojan Bjelić odjednom povikao da gori auto. Odmah smo istrčali, vozač je uspeo da izađe napolje. Pokušali smo prvo nekom krpom, a onda sam otrčao do kancelarije i uzeo aparat za gašenje požara i tako smo ugasili vatru", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za RINU Rade Leković zaposlen u Limskim hidroelektranama.

Cela akcija potrajala je desetak minuta, a učesnici su se pribojavali da ne dođe do eksplozije.

"Automobil se zapalio u pokretu, pretpostavlja se da su u pitanju dotrajale instalacije ili crevo od dotoka goriva", kaže Leković.

Međutim, ovaj zapaljen automobil nije jedini slučaj da se u poslednja 24 sata zapale automobili u Zlatiborskom okrugu, jer su na parkingu ispred stambene zgrade tokom prethodne noći izgorela tri automobila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŽASNA SCENA U NOVOJ VAROŠI: Zapalio se automobil u pokretu, jedva izbegnut crni scenario (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2021

Prethodne noći u Zlatiborskom okrugu izgorela su tri automobila...U centru opštine Nova Varoš na kružnom toku, zapalio se auto u pokretu u kom se nalazio vozač. Brzom intervencijom radnika firme koja se nalazi u blizini izbegnut je crni scenario...- Sedeli smo u kancelariji i samo je kolega Bojan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.