Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2017, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio gazdi firmu jer mu nije dao plate

POŽEGA - Bojan T. iz mjesta Jelen Do, Radnik firme "Gevis" za preradu voća i povrća iz Požege, zapalio je dvije kancelarije preduzeća u kom radi, poslije svađe sa vlasnikom koji mu duguje dvije plate. Potom je sačekao policiju, mirno se predao i sproveden je u pritvor. Tužilaštvo će ga najvjerovatnije teretiti za izazivanje opšte opasnosti.

- Sve se dogodilo u četvrtak u popodnevnim časovima. Očekujemo policijski izvještaj da bismo protiv osumnjičenog podnijeli krivičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prijavu - rekla je za "Novosti" Jelena Ćurčić, osnovni tužilac u varoši na Skrapežu.

Prema prvim saznanjima, radnik je očajan zbog besparice, nemoćan da na zakonit način dođe do zarađenog novca, prvo ušao u verbalni sukob sa vlasnikom firme. Kada ubjeđivanje nije urodilo plodom, po jednoj kancelariji je iz kantice prosuo benzin, a zatim je zapalio prostoriju. Vatra se ubrzo proširila i na drugu kancelariju, napravivši štetu od oko 400.000 dinara. Policija i vatrogasci odmah su se pojavili na licu mjesta, čime je spriječeno širenje požara.

- U požaru su izgorjeli registratori, kompjuter, dva laptopa, radni sto, klima-uređaj, orman... - rekli su vatrogasci.

(novosti)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.