Zakintos: Uhapšena još dva mladića iz Srbije

Izvor: B92, 21.Avg.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakintos: Uhapšena još dva mladića iz Srbije

U Laganasu na Zakintosu u nedelju su uhapšena dvojica srpskih državljana, stara 19 godina i 22 godine. Oni su osumnjičeni za trgovinu narkoticima.

Kako javljaju grčki mediji, u kući u kojoj su boravili nađeno je i oduzeto: 303 tablete ekstazija, 280 grama sirovog kanabisa, jedna elektronska precizna vagica za merenje i dva mobilna telefona.

Slučaj uhapšenih državljana Srbije predat je tužilaštvu, prenosi Merazante.gr.

Podsetimo, početkom avgusta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva mladića iz Srbije, starosti 20 i 22 godine, uhapšeni su na Zakintosu u oblasti Laganas, zbog sumnje da su počinili nekoliko krađa Novčanice u ukupnom iznosu od 7.000 evra, nakit vrednosti 4.000 evra, jedan ručni sat i mobilni telefon su plen krađa mladića iz Srbije koji su pre nekoliko dana došli na odmor na Zakintos, saopštila je Policijska uprava Jonskih ostrva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još dva mladića iz Srbije UHAPŠENA NA ZAKINTOSU

Izvor: Blic, 21.Avg.2018

Dvojica srpskih državljana, starosti 19 i 22 godine uhapšeni su u mestu Laganas na Zakintosu.

Nastavak na Blic...

Zakintos: Uhapšena još dva mladića iz Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2018

BEOGRAD - U Laganasu na Zakintosu u nedjelju su uhapšena dvojica srpskih državljana, stara 19 godina i 22 godine. Oni su osumnjičeni za trgovinu narkoticima...Kako javljaju grčki mediji, u kući u kojoj su boravili nađeno je i oduzeto: 303 tablete ekstazija, 280 grama sirovog kanabisa, jedna elektronska...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.