Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Nov.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajedno za Srbiju: Stvaranje ujedinjene DS nije cilj već sredstvo do dođemo do pristojne zemlje

Stranka Zajedno za Srbiju ocenila je danas da stvaranje ujedinjene Demokratske stranke "nije cilj već sredstvo da dođemo do pristojne zemlje".

Navodeći da stvaranje ujedinjene DS "nije pitanje rokova i sitnog političkog računa", iz Zajedno za Srbiju su ocenili da je cilj da se dođe do stranke "koja će građane Srbije pozvati u zajedničku borbu za dobar, civilizovan život".

"Zajedno za Srbiju pitanje stvaranja velike ujedinjene Demokratske stranke doživljava >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kao opredeljenje da idemo u korak sa potrebama društva, tako što ćemo stvoriti snažnu prozapadnu opciju, koja će uz podršku građana i svih segmenata društva napraviti modernu zemlju", stoji u saopštenju.

Ocenjuje se da su potrebne "nove politike i novi ljudi kao i normalan finansijski život stranke kao tehnički preduslov za definitivno ujedinjenje".

"Paralelno sa procesom ujedinjenja DS, za nas je najviši prioritet borba za stvaranje uslova da imamo normalan politički život, a to ćemo ostvariti kroz kampanju bojkota zajedno sa svim partnerima iz opozicije i građanima koji protestuju", navodi se u saopštenju Zajedno za Srbiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.