Zahteva se HITNA SEDNICA Odbora za bezbednost u Crnoj Gori: Građani su postali TOPOVSKO MESO u OBRAČUNIMA KLANOVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahteva se HITNA SEDNICA Odbora za bezbednost u Crnoj Gori: Građani su postali TOPOVSKO MESO u OBRAČUNIMA KLANOVA

Ovu inicijativu će uputiti članovi Demokratskog fronta.

Demokratski front zahteva hitnu sednicu Odbora za bezbednost povodom pogoršanja bezbednosne situacije u Crnoj Gori.

Članovi Odbora za bezbednost i odbranu iz Demokratskog fronta, Andrija Mandić, Nebojša Medojević i Predrag Bulatović uputiće inicjativu za hitno zasedanje Odbora za bezbednost i odbranu, povodom pogoršanja bezbednosne situacije u Crnoj Gori.

- Imajući u vidu zabrinjavajuće pogoršanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bezbjednosne situacije u Crnoj Gori i eskalacije terorističkih napada i obračuna zaraćenih ljudi, gdje se ugrožavaju životi i bezbjednost slučajnih prolaznika i građana Crne Gore, smatramo da je neophodno u najkaraćem mogućem roku sazvati sjednicu Odbora za bezbjednost i odranu, na koju treba pozvati premijera Duška Markovića, V.D, VDT Ivicu Stankovića, direktora policije Veselina Veljovića i direktora ANB Dejana Perunićiča - navodi se u saopštenju.

Građani Crne Gore, poručuju iz DF-a, postali su topovsko meso u eskalaciji nasilja na koje država već godinama nije u stanju da pruži adekvatan odgovor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.