Zaev: Albanija je naš najbolji prijatelj

Izvor: RTS, 14.Mar.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaev: Albanija je naš najbolji prijatelj


Makedonski premijer Zoran Zaev ocenio je da je Albanija "najprijateljskija država" Severnoj Makedoniji, navodeći da je razmena dve zemlje povećana za više od deset odsto.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaev: Naš najbolji prijatelj je ALBANIJA

Izvor: Blic, 14.Mar.2019

Makedonski premijer Zoran Zaev rekao je da je Albanija najprijateljskija država za Severnu Makedoniju, kao i da je reč o 100 odsto prijateljstvu koje čini obostrano pružanje pomoći ka napretku, zajedničkoj budućnosti i u cilju obezbeđivanja bolje budućnosti građanima, prenosi MIA.

Nastavak na Blic...

Zaev: Albanija najprijateljskija država Severnoj Makedoniji

Izvor: Vostok.rs, 15.Mar.2019, 10:39

Makedonski premijer Zoran Zaev ocenio je da je Albanija „najprijateljskija država“ Severnoj Makedoniji, navodeći da je razmena dveju zemalja povećana za više od deset odsto.. Zaev je, u intervjuu za albanski „Top čenel“, rekao da se dve države, pomažući se međusobno, kreću ka budućnosti...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.