Za zaštitu potrošača udruženjima i do 3 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za zaštitu potrošača udruženjima i do 3 miliona dinara

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo je Konkurs za finansiranje programa od javnog interesa u oblasti zaštite potrošača na kome programi regionalnih udruženja mogu očekivati podršku i do tri miliona dinara, objavilo je Ministarstvo.

Pravo učešća imaju organizacije upisane u evidenciju koju vodi ministarstvo, a uslov je da im je sedište u regionu za koji konkurišu pa se i predlozi programa podnose samo za jedan region.

Uz Beograd i Vojvodinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << regioni su Šumadija i Zapadna Srbija, odnosno Istočna i Južna Srbija.

Rok za podnošenje prijava je 5. jul, a programi će biti podržani iz budžeta gde je za dotacije nevladinim organizacijama kroz programe udruženja potrošača planirano 20 miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.