Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Za srpske ciljeve obezbijediti savezništvo velikih sila i EU"

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas da djelovanje srpskog naučnika i diplomate Mihaila Pupina predstavlja inspiraciju i za srpsku savremenu diplomatiju, te da je potrebno da Beograd za svoje ciljeve obezbijedi savezništvo što više značajnih velikih sila i EU.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Ivica Dačić

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dačić: Učiti od Pupinove diplomatije

Izvor: Danas, 16.Okt.2019

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da političko delovanje uglednog naučnika Mihaila Pupina predstavlja inspiraciju i za našu savremenu diplomatiju, jer je on učinio mnogo da obezbedi podršku SAD Srbiji tokom Prvog svetskog rata. Članak Dačić: Učiti od Pupinove diplomatije...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.