Za početak dana ČAJ: Pogledajte kako se Aleksandar Vučić priprema za drugi dan posete Pčinjskom okrugu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za početak dana ČAJ: Pogledajte kako se Aleksandar Vučić priprema za drugi dan posete Pčinjskom okrugu (FOTO)

Drugi dan posete jugu Srbije, započeće obilaskom Vladičinog Hana, i to renoviranog dela Predškolske ustanove „Pčelica“, fabrike nameštaja za ugostiteljske objekte GN Komerc i fabrike nameštaja DN Company.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja danas dvodnevnu posetu Pčinjskom okrugu, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", obilaskom Vladičinog Hana, Trgovišta, Surdulice, Bujanovca, Levosoja i Vranja.

Na instagram profilu "Budućnost Srbije" objavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kako se predsednik sprema za drugi dan posete jugu zemlje, uz čaj  i mnoštvo papira podvučenih bojama.

- Šolja čaja za početak novog dana. Predsednik Vučić zahvalio je zaposlenima u motelu Predejane na gostoprimstvu. Danas predsednik Vučić obilazi Pčinjski okrug - napisano je.

Šolja čaja za početak novog dana. Predsednik Vučić zahvalio je zaposlenima u motelu Predejane na gostoprimstvu. Danas predsednik Vučić obilazi Pčinjski okrug. #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 7, 2019 at 11:22pm PST

Zatim će u Surdulici obići Dom za penzionere i stara lica.

Predsednik će, potom, u Vranju položiti kamen temeljac za izgradnju stanova za pripadnike službi bezbednosti i obići Vinariju Aleksić.

Odatle će otići u Trgovište, gde će posetiti fabriku dečijih krevetaca „Simpo“ Radovnica i rekonstruisanu zgradu Srednje stručne škole „Milutin Bojić“, a zatim i u Levosoje, u obilazak Osnovne škole „Vuk Stefanović Karadžić“.

Predsednik Republike će zatim razgovarati u Bujanovcu sa građanima u centru tog mesta, a posetu Pčinjskom okrugu završiće obilaskom fabrike Jumko u Vranju.

Predsednik je juče počeo kampanju „Budućnost Srbije“ obilaskom trase Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri, a zatim se zajedno sa premijerkom Anom Brnabić obratio gradajanima Pčinjskog okruga u centru Vranja.

U obraćanju građanima, poručio je da su simboli njegove politike autoputevi, investicije i zapošljavanje građana, te da je uveren će narod razumeti ko se ponaša odgovorno.

Poručio je da Vranju nedostaje još jedan veliki investitor, velika fabrika koja bi obezbedila posao tako da stanovnici znaju da i njihova deca imaju budućnost, a ne samo nadu, i da znaju da tu mogu da ostanu.

Obilazeći deonicu Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, rekao je da je ponosan što Srbija pokazuje da može da gradi najmodernije autoputeve i najmodernije i najzahtevnije objekte i da su radovi na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri na ponos celoj Srbiji.

Posebno je istakao tunel Manajle, dug skoro dva kilometra, koji, kaže, izgleda predivno i impresivno je urađen, baš kao i most Vrla, na ulazu u Vladičin Han, kakvih nema mnogo u celoj Evropi.

Vučić je ranije najavio da će u okviru kampanje obići svih 29 okruga i više od 100 opština širom Srbije.

Najnovije informacije o kampanji "Budućnost Srbije" možete pratiti na Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.