Za ovim srpskim glumcem devojke OTKIDAJU a kada cuju ono sto nam je Luka rekao jos vise ce ga OBOZAVATI

Izvor: medio.rs, 11.Jun.2017, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ovim srpskim glumcem devojke OTKIDAJU a kada cuju ono sto nam je Luka rekao jos vise ce ga OBOZAVATI

Mladi srpski glumac u intervjuu za Telegraf iznenadio nas je većinom svojih izjava, a jedna od njih jeste da nema želju kao većina njegovih kolega da ode iz Srbije i pokuša da okuša sreću u svetu

Luka Raco već nekoliko godina je na malim ekranima, a publika ga mahom zna po ulozi zinejdžera u seriji “Sinđelići”.

Ovaj mladi glumac ima 26 godina, a važi za miljenika tinejdžerki i jednog od najzgodnijih srpskih glumaca. S druge strane, vrlo je pristojan >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i otvoren u razgovoru sa medijima, pa nas je zanimalo njegovo mišljenje na temu zašto njegove kolege glumci oduvek važe za ljude koji i nemaju baš takav stav.

Printskrin: Telegraf

– Ne želim da objašnjavam zato što je to od pojedinca do pojedinca, ali ko reši da se bavi javnim poslom – da li je pevač, da li je glumac, bilo koja profesija koja ima veze sa javnošću, usko je povezan sa novinarima i televizijom, tako da ja smatram da je to deo posla i da bi svi trebalo da sarađuju sa medijima. Sad, naravno, uvek postoji situacija da neko ne želi da govori o svom privatnom životu, ali i mi sami imamo pravo da razmislimo šta ćemo da kažemo i u kakvom svetlu ćemo da se predstavimo. Ako smo mi sami okej, mislim da će i gledaoci to da vide – iskren je Luka.

Ono po čemu se još razlikuje od mnogih jeste stav da ne želi da ide iz Srbije i da svoje snove želi da ostvari upravo tu, a ne u belom svetu.

– Meni nikada nije bila preterana želja da odem iz ove zemlje, volim Srbiju i volim što sam ovde, i sve što radim ovde – jako sam zadovoljan. Ukoliko se pojavi neki projekat – naravno, ali ne bih rekao da mi je to neki san. Imam svoje ciljeve i snove koje želim da ostvarim ovde i za sada ide sve kako treba – kaže nam Raco.

Printskrin: Telegraf

Na pitanje dali priželjkuje neku ulogu, takođe je usledio iskren odgovor:

– Do sada sam igrao srednjoškolca, poslovnog čoveka, i igram sad srednjovekovnog mladog borjana. Ne priželjkujem nijednu određenu ulogu, priželjkujem da ih bude što više, da budu što raznovrsnije, da bih ja mogao da oprobam sebe u što više različitih karaktera i da vidim šta mi najbolje leži.

Pitali smo ga da li je čuo priče da je skinuo sa trona zavodnika Miloša Bikovića, što ga je prilično nasmejalo.

– Ne znam da se to priča, ali je uvek lepo pošto je Miloš fenomenalan glumac i među najuspešnijim našim mladim glumcima, tako da bilo kakva vrsta poređenja sa njim meni naravno imponuje – kaže Luka koji nam je otkrio i da do sada nije razmišljao o tome sa kojom koleginicom bi snimio vruće scene.

Printskrin: Telegraf

– Iskreno do sada nikada nisam razmišljao na tu temu… Ne priželjkujem iz razloga što je gluma takva profesija da moramo da radimo sve zadatke koji nam se zadese u karijeri, tako da kada se bude desilo tako nešto rado ću da pričam na tu temu – objasnio je Luka koji kaže da nije stidljiv.

– Nisam stidljiv, glumci generalno nisu stidljivi. Takva nam je profesija… Jedino kad sam imao tremu je 2013. kada smo započeli snimanje serije.

Za sam kraj, postavili smo mu i pitanje čiji odgovor zanima veliki broj devojaka – kakav mu je emotivni status?

– Emotivni život? Slobodan sam (smeh) – šarmantno je rekao Raco.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.