Za novinara Peđu Obradovića lečenje o trošku države?

Izvor: Mondo, 25.Nov.2018, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za novinara Peđu Obradovića lečenje o trošku države?

Republički fond za zdravstveno osiguranje u ponedeljak će odobriti sredstva za lečenje novinara Televizije N1 Peđe Obradovića u Berlinu, saznaje RTS.

Foto: Fondacija Budi human

Peđi Obradoviću je nedavno dijagnostikovana akutna limfoblastna leukemija.

U Institutu za hematologiju Kliničkog centra Srbije primao je neophodnu terapiju. Međutim, oblik leukemije od koga boluje pokazao se otpornim na lekove dostupne u Srbiji i mora na lečenje u Berlin, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je nova terapija izuzetno skupa.

Prikupljanje pomoći za Peđu Obradovića počelo je preko humanitarne fondacije "Budi human", a kako RTS saznaje, Republički fond za zdravstveno osiguranje će sutra odobriti njegovo lečenje u bolnici u Berlinu.

Pomoć za našeg kolegu Peđu Obradovića

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.