Za Treću beogradsku gimnaziju 30 novih tablet uređaja

Izvor: Press, 28.Dec.2015, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Treću beogradsku gimnaziju 30 novih tablet uređaja

Gradski menadžer Goran Vesić, uručio je danas 30 tablet uređaja najnovije generacije za informatičku učionicu Treće beogradske gimnazije i rekao da je Grad Beograd odvojio 10 miliona dinara za projekat rekonstrukcije te škole.
         Vesić se zahvalio kompaniji "Com Trade Group" koja je donirala tablete jer će, kako je istakao, učenici sada imati bolje uslove za rad i moći bolje da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pripreme za studije.
Istakavši da je Treća beogradska gimnazija trenutno u jako lošem stanju on je naglasio da se Grad Beograd trudi da je obnovi kako bi se sadašnjim i budućim učenicima obezbedili bolji uslovi za rad.
"Mi smo u budžetu za narednu godinu odvojili 10 miliona dinara da uradimo projekat rekonstrukcije kompletne gimnazije. Čim budemo završili projekat, krećemo u veliku akciju rekonstrukcije ove škole, koja neće podrazumevati samo novac iz budžeta, već ćemo uključiti i širu javnost", istakao je Vesić.
Vlasnik kompanije "Com Trade Group" Veselin Jevrosimović je rekao da se ta kompanija ne bavi samo informatizacijom, već i edukacijom kroz informatizaciju.
Kako je precizirao, Trećoj beogradskoj gimnaziji donirani su tablet uređaji najnovije generacije, "Tesla" tableti.
"Nadam se da će će uz internet, koji su dobili pre mesec dana i uz naše tablete, đaci ove gimnazije uspeti da se što bolje obrazuju i što više upute u informatiku kao osnovni predmet koji je neophodan za školovanje svakog učenika", naglasio je Jevrosimović.
Direktor Treće beogradske gimnazije Milenko Macura se zahvalio kompaniji "Com Trade Group" i Gradu Beogradu na donaciji.
Uručenju tablet uređaja prisustvovali su i gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović i članica Gradskog veća Tanja Popović.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trećoj beogradskoj gimnaziji donirani tablet računari

Izvor: Studio B, 28.Dec.2015

Gradski menadžer Goran Vesić obišao je sa saradnicima Treću beogradsku gimnaziju kojoj je kompanija „Comtrade" donirala tablet računare, i podsetio da je u zgradu pre 15 dana prvi put uveden internet...Vesić je zahvalio kompaniji „Comtrade" jer su donirali 30 „Tesla" tablet računara za Informatički...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.