Izvor: N1 televizija, 09.Dec.2021, 22:07

ZZS i Akcija: Policija da zaštiti Dragana Milovanovića Crnog

Zajedno za Srbiju i Otvorena građanska platforma Akcija zatražili su danas od policije u Šapcu da hitno zaštiti aktivistu Dragana Milovanovića Crnog i njegovu porodicu koja svakodnevno trpi pritiske i čiji dom danima obilaze sumnjiva lica i vozila, saopštile su danas te političke organizacije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zelenović: Proces protiv Milovanovića, a šta je sa postupcima protiv batinaša?

Izvor: N1 televizija, 10.Dec.2021, 14:31

Nebojša Zelenović, lider Zajedno za Srbiju i Otvorene građanske platforme AKCIJA, poručio je danas ispred Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, povodom ispitivanja svedoka u procesu koji se vodi protiv Dragana Milovanovića Crnog da, bez obzira na sve, veruje u pravosuđe i institucije i u to da...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.