ZVUČALO JE KAO EKSPLOZIJA, ONDA SMO SHVATILI DA SE PUCA Svedoci iz Beča opisuju stravične scene pucnjave

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 23:28

"ZVUČALO JE KAO EKSPLOZIJA, ONDA SMO SHVATILI DA SE PUCA" Svedoci iz Beča opisuju stravične scene pucnjave

Očevici su dodali i kako je bilo najmanje 50 pucnjeva.

U centru Beča večeras je došlo do pucnjave u blizini sinagoge na Švedenplacu, a kako prenose austrijski mediji ubijeno je sedam osoba.

Očevici su za ORF rekli kako su napadači imali automatske puške.

- Zvučalo je kao eksplozija, a potom smo shvatili da se puca. Onda smo videli osobu koja trči i divljački puca s automatskim oružjem koja je skrenula u smeru Švedenplaca. Tamo je nastavila divljački >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da puca. Onda je stigla i policija i zapucala - rekli su.

Obračun terorista i policajaca kod sinagoge u Beču. pic.twitter.com/CULoiqAg5H

— predrag popovic (@popovic_predrag) November 2, 2020

Kurier javlja kako je poginulo sedam osoba, a Klajn cajtung piše kako je ubijen jedan od napadača. Policija traga za ostalim napadačima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.