ZVANIČNO: Biće podignuta optužnica protiv Kevina Spejsija zbog s*ksualnog napastovavanja tinejdžera

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2018, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Biće podignuta optužnica protiv Kevina Spejsija zbog s*ksualnog napastovavanja tinejdžera

Američki glumac Kevin Spejsi će biti optužen za seksualno napastvovanje jednog tinejdžera u julu 2016. u restoranu u Nantaketu kod Bostona, rekao je tužilac u američkoj državi Masačusets.

Okružni sudija Majkl O'Kif rekao je za list Boston Gloub da Spejsi treba da se pojavi u Okružnom sudu u Nantaketu 7. januara.

Policija s ostrva Nantaket istražuje od novembra 2017. ove navode o napastvovanju pošto je majka tinejdžera izjavila da je podnela tužbu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glumca.

Bivša voditeljka Heder Anru je izašla u javnost u novembru 2017. godine i rekla da je glumac uvukao ruku u pantalone njenog tada 18-ogodišnjeg sina u restoranu Klab Kar u julu 2016. godine.

Kevin Spejsi prvi put se ovim povodom oglasio na Tviteru, a u trenutku kada je objavljen datum njegovog pojavljivanja pred sudom. On je postavio na svom profilu isečak isečak iz filma "Kuća od karata" u kome on, glumeći Frenka Andervuda, govori o svojoj nevinosti.

 - Sigurno neću platiti cenu za nešto što nisam uradio. Ne biste verovali u najgore bez dokaza? Ne biste žurili sa osudom pre činjenica -  govori on u pomenutom isečku filma, prenosi BBC.

Let Me Be Frank https://t.co/OzVGsX6Xbz

— Kevin Spacey (@KevinSpacey) December 24, 2018

Vest da je Spejsi uznemiravao tinejdžera u jednom baru pojavila se u novembru 2017. godine, a sve do sada Spejsi je ćutao o tom incidentu koji se navodno dogodio u julu 2016. godine. Osim tog slučaja, Spejsi je optužen i za seksualni pokušaj 1986. godine i brojne druge pokušaje.

BONUS VIDEO: Ovo je rusko oružje od kojeg strepi i Amerika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.