ZUBAR U BEOGRADU STUDENTU IZVADIO ZDRAV ZUB: Momak šokirao sve na društvenim mrežama, a potom je imao jedno pitanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 19:15

ZUBAR U BEOGRADU STUDENTU IZVADIO ZDRAV ZUB: Momak šokirao sve na društvenim mrežama, a potom je imao jedno pitanje

Članovi grupe su u komentarima ispod objave pisali i savetovali kolegu šta bi mogao da uradi u ovom slučaju.

Jedan student sa Univerziteta u Beogradu je u jednoj studentskoj grupi na Fejsbuku objavio status i požalio se članovima grupe kakvo je iskustvo imao sa jednim zubarom u Beogradu.

- Imam jedan problem, zubar mi je izvadio greškom pogrešan zub i to potpuno zdrav zub. Da li je neko imao iskustva ili zna koliku bih odštetu mogao da dobijem? - napisao je student.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Članovi grupe su u komentarima ispod objave pisali i savetovali kolegu šta bi mogao da uradi u ovom slučaju i kojim institucijama da se obrati za pomoć.

- Zdravstvena inspekcija, advokat ili Stomatološka komora Srbije. Zovi ih redom i informiši se koja je procedura - napisala je jedna članica grupe dok su drugi pisali da "ne bi bilo loše da pomene koja je ordinacija u pitanju čisto da ostali znaju da sačuvaju zube i da se zaštite od nadrilekara".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.