ZORANA MIHAJLOVIĆ: I moja jelka je lepa, a nije skupa

Izvor: Press, 03.Jan.2018, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORANA MIHAJLOVIĆ: I moja jelka je lepa, a nije skupa

Kao Las Vegas Potpredsednica Vlade zasukala rukave, osmislila i postavila dekoraciju ispred zgrade u kojoj živi
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka Zorana Mihajlović uveselila je za novogodišnje praznike ceo komšiluk - sama je osmislila dekoraciju i okitila zajedničko dvorište zgrade u kojoj živi sa svojim sinom i partnerom.
Ministarka po svoj prilici neguje svedeni stil, pa je za novogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dvorište izabrala srebrne tonove. Očigledno je da ne može da dočeka Novu godinu, pa je osim dvorišta ukrasila i čitav ulaz u zgradu, a još početkom decembra je okitila kućnu jelku.
- Jednostavno se bolje osećam u toj prazničnoj atmosferi, zato tako rano i ukrasim kuću. Htela sam ove godine da obradujem i sve svoje divne komšije, pa sam kupila dve male veštačke jelke i lampice kako bi naša zgrada bila najlepša u ulici. Nije to ni mnogo vremena niti novca. Pa ne mora sve da bude skupo da bi bilo lepo i sa ukusom. Ove moje jelke su skromne, ali meni su najlepše - kaže Zorana dok nam pokazuje svoje dvorište i ljubičice noć i dan, koje je, kako nam se pohvalila, sama sadila.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.