ZORAN ZAEV SE ZAHVALIO NA DONACIJI VAKCINA Zahvalnost Vučiću i Brnabić na gestu razumevanja i solidarnosti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 18:57

ZORAN ZAEV SE ZAHVALIO NA DONACIJI VAKCINA "Zahvalnost Vučiću i Brnabić na gestu razumevanja i solidarnosti" (FOTO)

Republika Srbija je danas uručila Severnoj Makedoniji drugi kontigent vakcina.

Pre nedelju dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Tabanovcima uručio prvu donaciju, a danas je u Severnu Makedoniju, u pratnji ministra zdravlja Zlatibora Lončara stigla i druga, u kojoj je bilo više od 3.500 doza.

Zaev se danas ponovo zahvalio Srbiji, predsedniku Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić.

- Danas je stigao drugi deo pošiljke iz Srbije sa još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 3.510 doza, uz prethodnih 4.680 doza imamo dovoljno količina za imunizaciju zdravstvenih radnika, naši heroji na prvoj liniji u borbi sa kovid-19, prema Nacionalnom planu imunizacije - poručio je Zaev preko Fejsbuka.

Денеска пристигна и вториот дел од пратката од Србија со уште 3.510 дози со што, заедно со претходните 4.680 дози имаме...

Posted by Zoran Zaev on Среда, 24. фебруар 2021.

- Još jednom u svoje ime, u ime Vlade Republike Severne Makedonije i građana Makedonije, upućujem iskrenu zahvalnost narodu prijateljske Srbije, predsedniku Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić na ovom gestu razumevanja, solidarnosti i podrška u borbi za pandemiju. Naša zajednička briga i podrška se nastavlja kao tradicionalno prijateljski narodi i dobri susedi posvećeni našim zajedničkim svetlim perspektivama da imamo veoma bliske dodirne tačke - dodao je Zaev.

Prvi kontigent od 4.680 doza iz Srbije stigao je 14. februara, tada je predsednik Aleksandar Vučić prilikom posete premijeru Severne Makedonije Zoranu Zaevu uručio vakcine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.