ZORA, BRIŽNA MAJKA I BAKA JEDNOG JUTRA JE NESTALA! 3 meseca traje potraga, PORODICA MOLI ZA INFORMACIJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORA, BRIŽNA MAJKA I BAKA JEDNOG JUTRA JE NESTALA! 3 meseca traje potraga, PORODICA MOLI ZA INFORMACIJE (FOTO)

Zora Zlatković (67) nestala je 1. avgusta u Odžacima

Porodica je dobila dojavu da je neposredno nakon toga viđena u obližnjem voćnjaku.

Tragovi koji su pronađeni potvrdili su navode da je tog dana kratko bila u voćnjaku.

Nestanak je prijavljen Policijskoj stanici Odžaci, čije su ekipe uz pomoć porodice pretražile Odžake, okolne obradive površine i sva mesta i puteve za koje se pretpostavljalo da bi njima mogla otići.

Angažovani su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i psi tragači, međutim trag koji bi ih odveo do nestale žene, nije pronađen.

Porodica navodi da nije bila suicidna osoba i da je bila brižna majka i baka, te da isključuju mogućnost da bi se svojevoljno krila od njih.

Tromesečna intenzivna potraga nije dala rezultata, zbog čega porodica moli sve koji su videli Zoru Zlatković da se jave najbližoj policijskoj upravi ili Registru nestalih lica Srbije 0800/200-880

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.